Huidverbetering

Gezichtsverzorging & huidverbetering staan in de spotlight: wie wil er niet stralen? Anti aging staat daarbij vaak centraal. Toch is ouder worden een natuurlijk proces. Hierbij kunnen we ons lichaam & de huid op natuurlijke manier ondersteunen. Door huidverbetering te richten op huidcelvernieuwing & collageen aanmaak wordt de huid elastischer, voller & stralender.

 

Herken je dit?

 • ’s Morgens word je niet vrolijk van je spiegelbeeld, omdat je steeds meer rimpels en fijne lijntjes ontdekt.
 • Steeds vaker zie je wallen onder je ogen, dit is echt niet alleen meer na een avondje flink doorzakken.
 • Je huid ziet dikwijls dof, grauw en er duiken steeds meer pigmentvlekken op.
 • Mensen die bezorgd vragen of je niet goed geslapen hebt omdat je er vermoeid uitziet. Het liefst zou je ze een dreun verkopen.
 • Het duurt steeds langer voordat je gezicht een beetje is bijgetrokken in de ochtend.

Cosmetische acupunctuur

Je hebt voor je gevoel alle serums & crèmes geprobeerd. Bent in vele advertenties op socials getrapt. Soms hielp het een beetje. Ten minste, dat wil je heel graag. Structurele resultaten zie je niet terug.

Misschien heb je cosmetische ingrepen ondergaan. Botox of fillers gebruikt om rimpels te verminderen. Toch is dat het niet voor jou, anders zou je niet op deze pagina zijn.

 

Diep in je hart ben je op zoek naar een holistisch & natuurlijke aanpak. Een aanpak van binnenuit. Huidverbetering en gezichtsverzorging waarbij verbetering van de kwaliteit van je huid voorop staat. Door het stimuleren van de bloed & vocht circulatie, celregeneratie en de productie van collageen. Bij cosmetische acupunctuur & anti aging facial rejuvenation staan deze aspecten centraal.

 

Herken jij je in het volgende?

 • Er goed uit zien is belangrijk voor je.
 • Je wilt je gezichtshuid & hals in goede conditie houden.
 • Het is belangrijk voor je dit op een natuurlijke manier te doen.
 • Je weet dat cosmetische ingrepenfillers & botox niets doen voor de kwaliteit van je huid.
 • Schoonheid komt van binnenuit. Je realiseert je dat voeding & leefstijl van invloed zijn op wat jouw huid weerspiegelt.

Gezichtsverzorging – Huidverbetering – Cosmetische Acupunctuur

Tijdens cosmetische acupunctuur behandelingen treedt huidverbetering op. Door complete gezichtsverzorging wordt huidcelvernieuwing gestimuleerd en krijgt de aanmaak van collageen een boost.

De gehele behandeling is gericht op het het voeden, verbeteren & versterken van de huid. Waardoor de huid egaler, voller & elastischer wordt.

 

Elke behandeling volgt een protocol van zeven stappen:

 • Gezichtsmasker. Een natuurlijke crème wordt gecombineerd met essentiële oliën en verrijkt met zuivere parelpoeder om de huid te reinigen, voeden & ontspannen.
 • Acupunctuur (link). Reguliere acupunctuur is van belang omdat stress releasebalans van het lichaam essentieel zijn voor de kwaliteit & het uiterlijk van de huid. Gericht worden punten gebruikt voor ontspanning, balans & een liftend effect. 
 • Cosmetische acupunctuur (link). Gerichte behandeling met ultra fijne naaldjes van rimpels, fijne lijntjes, wallen, huidverzakkingen, pigmentenvlekken, acnelittekens en couperose.  
 • SerumNatuurlijk verzorgende emulsie die collageen en huidvernieuwing ondersteunt, celregeneratie bevordert & de huid hydrateert. Door de kleine gaatjes in de huid van de naaldjes wordt deze nog beter geabsorbeerd.
 • Gua Sha. Therapeutische Gua Sha heeft gunstige invloed op circulatie van bloed & vocht. Zuurstof & voedingstoffen worden zo naar de cellen gebracht. Afvalstoffen & vocht worden afgevoerd. Dit resulteert in een gezonde gloed & gladde huid
 • Moxa. De weldadige warmte van de moxa roller gevuld met bijvoetkruid zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, stimulering van het herstel & intensivering van de behandeling.
 • Gezichtsmassage. De afsluitende gezichtsmassage zorgt voor volmaakte ontspanning, verbetert de doorbloeding, de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen & afvoer van afvalstoffen.

Dat je huid opknapt van zo’n protocol, dat voel je al terwijl je dit leest of niet? 

Resultaten natuurlijke huidverbetering met cosmetische acupunctuur

Het zorgvuldig samengestelde cosmetische acupunctuur protocol voor gezichtsverzorging en huidverbetering:

 • verbetert de kwaliteit en elasticiteit van de huid.
 • zorgt voor een frisse & egale teint door verbetering van doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.
 • rimpels verminderen en fijne lijntjes verzachten.
 • pigmentvlekken, couperose en acne littekens verminderen. 
 • zorgt voor diepe ontspanning en daar knappen je huid & je uitstraling van op.

Een mooie investering in je belangrijkste visitekaartje. Ontvang nu 10 behandeling van circa 90 minuten voor 1447,- all in (of 2 x 774,-).

Ik was in het begin wat terughoudend, maar het natuurlijke karakter van deze behandelingen sprak me aan. Naast dat elke behandeling pure verwennerij is, voelde ik direct dat ik bij Willie in goede handen was. Ze weet wat ze doet en gaat zorgvuldig en aandachtig te werk. De lijnen rondom mijn mond zijn minder diep, de rimpels bij mijn wenkbrauwen verzacht waardoor ik een minder strenge uitdrukking heb. Daarbij is mijn kaaklijn strakker. Erg fijn, ik ben overtuigd. Dank!

Jan, Amsterdam

Meest gestelde vragen

Ik geef je alvast antwoord op vragen die mogelijk bij je opborrelen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Met het protocol voor huidverbetering door middel van cosmetische acupunctuur wordt het natuurlijk herstelvermogen van de huid gestimuleerd. De kwaliteit van de huid verbetert hierdoor. Deze processen kosten tijd en zijn afhankelijk van je algehele gezondheid, leeftijd, huidstructuur, je voedingspatroon, leefstijl en stresslevels.

Gemiddeld genomen zie je de veranderingen na de 3e of 4e behandeling optreden. Deze resultaten zie je tot de 10e behandeling verder intensiveren. Na deze 10 behandelingen die doorgaans binnen 7-10 weken plaats vinden, kun je door middel van een reguliere onderhoudsbehandeling de behaalde resultaten behouden.

Door het verouderingsproces neemt de natuurlijke collageen productie af. De huid verliest elasticiteit en wordt slapper. Door de natuurlijke cyclus van huidcelvernieuwing is het van belang om de aanmaak van collageen te blijven ondersteunen. Algemeen advies hierin is om eens in de 6-8 weken voor een onderhoudsbehandeling te komen om de anti aging resultaten optimaal te houden. Dit is uiteraard afhankelijk van persoonlijke factoren.

Hoe lang is de down time na de behandeling?

Door de natuurlijke manier van gezichtsverzorging, huidverbetering en collageen booster is de down time na behandeling beperkt. Er vinden geen rigoureuze ingrepen plaats. Je huid kan wat gloeien en rood zijn. Doorgaans is dit ’s avonds of de volgende dag weggetrokken.

Het is mogelijk dat er een kleine puntbloeding of bloeduitstorting ontstaat. Dit is vooral als je gevoelig bent voor blauwe plekken. Hiervoor is het advies om voorafgaande aan de cosmetische acupunctuur & anti aging serie te starten met het slikken van een Arnica supplement. Dit kunnen tabletten of druppels zijn. Zo kun je op natuurlijke wijze de huid ondersteunen, de doorbloeding stimuleren en zwelling verminderen.

Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is, hoe kom ik daarachter?

Ontdek wat huidverbetering voor jou kan betekenen door eenvoudig een online consult met mij te boeken in mijn online agenda via deze link.

Tijdens het online consult gaan we gericht in op je vragen en wensen. Zo kunnen we zien of deze methode bij je past.

Gratis, kost je slechts 20 minuten van je tijd. Het gesprek vindt plaats via WhatsApp videobellen en is uiteraard vrijblijvend. Staat er in de agenda geen passende mogelijkheid voor je bij? Stuur me een bericht via +31627190117 en we plannen er direct één in.