Prana Productions werkt deels vanuit Praktijk In de Roos in Alphen aan den Rijn, en houdt op zaterdag 27 oktober Open Dag van 10.00 – 16.00 uur. Belangrijke aspecten in het diverse aanbod van Praktijk In de Roos zijn persoonlijke ontwikkeling, groei, gezondheid, evenwicht & verdieping.

Deze dag biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende disciplines die geboden worden door Praktijk In de Roos, de therapeuten, docenten en uiteraard het centrum zelf. Er zijn diverse workshops, lezingen, demonstraties & yoga sessies. De ideale gelegenheid om in een fijne omgeving verschillende facetten van jezelf te ontdekken, inzichten te verkrijgen, inspiratie op te doen & in contact te komen met andere mensen.

Een korte impressie van een deel van het aanbod:

Kinesiologie: verschillende technieken waarbij gewerkt wordt met spiertesten en waarbij je leert te voelen wat je lichaam jou verteld.

Yoga: kies je voor de ouder & kind yoga sessie in de ochtend of voor de stoel yoga sessie in de middag? Of wellicht beide? De keuze is aan jou!

Workshop Ont-moeten: Moet jij veel van jezelf? Kom ont-moeten en ervaar meer rust en balans. Laat je inspireren meer ruimte en rust in je leven te creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten en meer tijd hebt voor ontspanning.

Creatieve workshop Jezelf in Beeld: kunstzinnige therapie als middel om op een creatieve manier beter in je vel te zitten.

Workshop Durf te vragen: Durf te vragen brengt mensen en wensen bij elkaar, waardoor mensen -regelmatig tot dat moment vreemden van elkaar- elkaar gaan helpen hun dromen waar te maken en hun ambities te realiseren. Belangrijkste start is het stellen van een juiste vraag; dat geeft anderen de kans jou de juiste hulp te geven.

Workshop Tijd voor jou: leer wat stress in jouw lichaam doet en hoe je hieraan kunt werken zodat je keuzes kunt maken waar je gelukkig van wordt.

Individuele sessies Tijd voor jou: Naast de workshop is er ook ruimte gereserveerd voor 2 individuele sessies van ieder 30 minuten. Hierin wordt één op één met je gewerkt aan een thema waar jij mee zit.

Introductie & demonstratie Chi Nei Tsang: een therapeutische massagetechniek van de buik & interne organen die uiterst effectief is om balans te herstellen, pijnklachten weg te nemen, en om onverwerkte emoties los te laten.

Lezing Voeding & Gezondheid Van verwarring naar bewustwording: Ondanks de groeiende beschikbaarheid van informatie, neemt de verwarring over voeding & gezondheid steeds verder toe. Leer meer over hoe dit nu precies zit en welke 3 dingen je eenvoudig kunt toepassen om je gezondheid & welzijn een boost te geven.

Naast bovenstaand aanbod, leiden we je graag rond door het centrum en kun je terecht met al je vragen.

Like de Facebook pagina van Prana Productions om op de hoogte te blijven van actuele nieuwtjes over deze Open Dag, meer specifieke details over de invulling van de Open Dag en het tijdschema. We ontmoeten je graag, zaterdag 27 oktober aan de Gnephoek 2B in Alphen aan den Rijn.