Reclaim your body

Tijdens je zwangerschap kon je geen genoeg krijgen van je buik. Je groeiende buik vormde het centrum van je bestaan, elke dag was anders, voelde het anders, het prijkt op talloze foto’s en trots toonde je je buik aan iedereen die interesse had.

Hoe anders is dat na de bevalling. Je verliest de positieve associatie met je buik. Je hebt het druk met de kleine en alle ontwikkelingen die het doormaakt. Het lijkt makkelijk dit gebied te negeren. Je trekt een oversized shirt aan, de dag is toch voorbij voor je het weet.

Toch zit het je niet lekker: ‘zou je niet meer van deze nieuwe fase in je leven kunnen genieten als je beter in je vel zit?’

 

Herken je dit?

 • Was je tijdens je zwangerschap trots op je buik, vol verwachting en was het zo’n beetje je meest gefotografeerde lichaamsdeel?
 • Is dit anders na de bevalling, kijk je er niet zo graag meer naar of probeer je het zoveel mogelijk te negeren?
 • Voelt je lijf nog niet helemaal van jezelf, ben je het contact met je buik een beetje kwijt, beetje uit evenwicht?
 • Is er onrust in je buik, spijsvertering van slag en merk je dat emoties hier ook een rol bij spelen?
 • Is je buik verbannen van de spotlights naar het verdomhoekje?

Reclaim your body

Je hebt eigenlijk niets te klagen vind je zelf. Het gaat goed met de kleine en jouw herstel na de bevalling is ogenschijnlijk volgens het boekje verlopen. Toch staat je wereld aardig op z’n kop en vind je het soms moeilijk je weg hier in te vinden.

Met iemand praten is niet zo makkelijk. Als je het onderwerp voorzichtig aansnijdt dan gaat het gesprek al weer snel over wat er allemaal wel goed gaat. Daar ben je zeker dankbaar voor, toch knaagt er iets.

Je merkt, de tijd is nu aangebroken om:

 • je weer thuis te voelen in je eigen lichaam
 • te leren omgaan met de tsunami aan emoties, zodat je weer relaxter wordt
 • die ongemakkelijke spijsverteringsproblemen te tackelen 

Uiteraard voor jezelf, maar ook zodat je optimaal kunt genieten van je kindje en alle fasen die het doormaakt.

Zes weken programma – Reclaim your body

Spreekt dit je aan, meld je dan nu aan voor het programma Reclaim your body.

Gezond herstel na je bevalling

Na een kennismakingssessie vindt eens per week een 1 op 1 sessie plaats van circa 60 minuten in mijn praktijk in Amsterdam Zuid.

In deze 5 opeenvolgende sessies wordt integrale coaching op het gebied van voeding, gezondheid & lifestyle gecombineerd met Chi Nei Tsang buik massage therapie.

 

Deze therapeutisch massagevorm is gebaseerd op Taoïstisch principes en heeft daardoor veel raakvlakken met de Chinese Geneeskunde. Spanning, stress, spijsverteringsproblemen, moeite met tot rust komen alsmede emotionele en mentale aspecten komen allemaal aan de orde. 

Twee weken na de laatste sessie vindt een online afspraak via WhatsApp videobellen plaats. In dit gesprek zetten we de laatste puntjes op de i, ter evaluatie en afronding van het programma.

Het belang van rust in je buik

Je buik is je centrum, het is onlosmakelijk verbonden met alle onder delen van je lichaam. Alles wat je eet & drinkt wordt in je buik omgezet in energie. Het is ook de plek waar je je emoties ‘verteert’. Of opslaat, als je besluit ze weg te stoppen.

In je buik huist je vermogen om te gaan met je energie, emoties & gevoelens. Dit heeft vervolgens zijn weerslag op je mentale weerbaarheid, je humeur, je concentratie & focus. Om in contact te zijn met je buik geeft je balans, stabiliteit. Het brengt je rust en harmonie

Aan het einde van dit programma:

 • ben je weer in contact met je buik, je centrum & je kracht
 • weet je om te gaan met onzekerheden en emoties zoals je zorgen maken en piekeren, die je soms uit het niets lijken te overvallen
 • ben je meer in evenwicht & ervaar je dat je vanuit contact met je buik verbinding maakt met je hele lichaam
 • is je spijsvertering tot rust gekomen
 • heb je door meer rust in je buik & lijf ook meer rust in je hoofd, waardoor je beter kunt ontspannen & slapen

Een mooie investering in jezelf voor 497 euro.

Wie ben ik?

Mijn naam is Willie en ik heb meer dan 20 jaar (internationale) ervaring op het gebied van voeding, gezondheid, detox, kruidengeneeskunde & therapeutische massage. In mijn werk combineer ik de allernieuwste wetenschappelijke inzichten met de eeuwenoude tradities van de Ayurveda en Chinese Geneeskunde. Na een aantal jaren wonen & werken in Zuid-Oost Azië, werk ik momenteel vanuit mijn praktijk in Amsterdam Zuid.

Als professioneel coach op het gebied van voeding, gezondheid & lifestyle & Chi Nei Tsang therapeut richt ik mij op de invloed van:

 • stress & spanning, die onze hedendaagse leefstijl nu eenmaal met zich meebrengt
 • op de spijsvertering en onrust in de buik
 • de kwaliteit van de slaap

en de rol die 

 • emoties, stemming & mentale aspecten zoals aandacht, focus, concentratie & daadkracht hierbij spelen. 

I am very happy to have met Willie & receiving treatments from her. She is very professional, considerate & her sessions are quite unique. Ever since giving birth I was a bit out touch with my body & belly, feeling fatigued and my digestion was off. I feel firmly rooted in my body again, no more bloating, definitely more relaxed and having more energy.

Pown

Meest gestelde vragen

Ik geef je alvast antwoord op vragen die mogelijk bij je op komen.

Welke voorwaarden gelden voor dit programma?

Vanwege de Chi Nei Tsang massage van de buik & interne organen, is het allereerst van belang dat je 6 maanden of langer geleden bevallen bent, niet opnieuw zwanger bent en geen spiraaltje gebruikt als voorbehoedsmiddel.

Voor de rest zijn er niet zo veel voorwaarden, het belangrijkste is dat jij er aan toe bent om deze volgende stap te zetten. Je kunt ook via deze link een gratis sessie met mij inplannen. Dan kunnen we in dat gesprek kijken we of dit programma bij jou en je wensen past, kan ik één en ander nog verder toelichten en kun je al je vragen stellen.

Wat is Chi Nei Tsang buikmassage therapie?

Chi Nei Tsang is een therapeutische massagetechniek van de buik & interne organen. Het is gebaseerd op eeuwenoude principes vanuit de Tao. Ondanks dat de principes al eeuwenoud zijn, zijn ze zeer bruikbaar bij al onze hedendaagse problemen en klachten. We zijn altijd drukwillen veel en stellen hoge eisen aan onszelf. Daar is niets mis mee, alleen kan ons lichaam daarbij soms wat ondersteuning gebruiken.

Niet alleen is onze buik het centrum van ons lichaam. Vanuit de Vijf elementen theorie zijn aan elk orgaan ook specifieke emoties en mentale aspecten gerelateerd. Zo horen piekeren, je zorgen maken en een wat angstig gevoel bij de Milt. De Milt regeert over de spijsvertering en speelt een belangrijke rol bij de hoeveelheid energie die we hebben. Het is een holistische manier van kijken naar het lichaam en al haar processen. Alles staat met elkaar in verbinding. 

Door de buik te masseren word je je bewust van de spanning die zich daar heeft opgeslagen. Spanning kan worden los gelaten, stagnaties worden opgeheven. Hierdoor gaan je spijsvertering, je doorbloeding en andere processen in je lichaam beter en efficiënter werken. Dit heeft grote invloed op hoe je je voelt, je humeur, je hoofd wordt helder, je hebt meer focus & kunt je makkelijker concentreren. Je buik wordt niet voor niets je tweede brein genoemd. 

Als je deze link volgt, dan kom je op een pagina met meer informatie over Chi Nei Tsang als therapeutische massagetechniek

Ik weet niet zeker of dit programma iets voor mij is, hoe kom ik daarachter?

Als je de informatie gelezen hebt, maar nog niet zeker weet of dit programma iets voor jou is, boek dan een gratis sessie met mij in. Via deze link plan je deze eenvoudig in mijn agenda. 

In deze sessie kunnen we kijken of er een match is tussen jouw wensen en hetgeen het programma biedt. Uiteraard kun je al je vragen stellen. Een andere manier om aan meer informatie te komen is door een bericht achter te laten via mijn contactformulier.

Ik kijk er naar uit!