Tarieven holistische praktijk Cosmic Chi

Cosmic Chi helpt je de spanning uit je lijf los te laten & biedt jou de oplossing voor stress & spanningsklachten die lifestyle gerelateerd zijn.

Je hebt misschien wel gemerkt dat bepaalde spanningsklachten weerslag hebben op kinderen. Vandaar dat ik tevens kinderen vanaf 6 jaar behandel, zodat iedereen weer meer ontspannen door het leven kan gaan. Na een zorgvuldige intake wordt een op maat gemaakt behandelplan voor jouw kind gemaakt. Je ontvangt uiteraard zelf ook tips & technieken hoe je als ouder & verzorger met bepaalde zaken om kunt gaan.

Cosmic Chi houdt praktijk in Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Onderstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW en gelden tot en met 31 december 2019.

 

Chi Nei Tsang – Massage therapie van buik & interne organen

De 1e behandeling Chi Nei Tsang duurt circa 90 minuten, is inclusief uitgebreide intake en kost 100,- euro.

Aan de hand van de intake wordt het behandeltraject uitgewerkt en aan je voorgelegd.
Elke vervolg behandeling duurt circa 60 minuten en kost 75,- euro.

Speciale pakketprijs voor 5 behandelingen (1 x 90 minuten & 4 x 60 minuten): 375,- euro, vooraf te voldoen.

Giftcards Cosmic Chi – Chi Nei Tsang

Wanneer je graag iemand een plezier wilt doen met een therapeutische Chi Nei Tsang massage van buik & interne organen van Cosmic Chi, stuur dan een email naar info@pranaproductions.org. Je ontvangt een digitale giftcard, met ruimte voor jouw persoonlijke boodschap aan de ontvanger.

 

Vergoedingen zorgverzekeraar

Cosmic Chi & Chi Nei Tsang hebben beide een sterk internationaal en grensoverstijgend karakter. Daarnaast hecht ik veel waarde aan onafhankelijkheid in het waarborgen en beschermen van de kwaliteit van geboden holistische therapieën zoals Chi Nei Tsang. Hierdoor is een vergoeding middels de aanvullende zorgverzekering niet van toepassing.

 

Afspraak annuleren of verzetten

Omdat het leven soms anders loopt dan gepland, kan het zijn dat je de gemaakte afspraak Chi Nei Tsang moet verzetten of zelfs annuleren. Wanneer je dit 24 uur of langer van tevoren doet, dan worden geen kosten in rekening gebracht.

Is de annulering binnen 24 uur van de geplande afspraak Chi Nei Tsang dan ben ik helaas genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Je ontvangt altijd een bevestiging van de annulering of van het verzetten van je Chi Nei Tsang behandeling, met daarbij de van toepassing zijnde afspraken. Ontvang je deze niet, neem dan nog even contact met mij op zodat we kunnen achterhalen wat er mis gaat.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag verder.