Gratis consult

Gratis consult boeken. Ontdek hoe de buikpijn, darmklachten en andere symptomen die je ervaart met elkaar samen hangen, wat de mogelijke oorzaak kan zijn & wat er aan te doen is. 

Gratis consult bij onvoldoende verklaarde buikpijn, maagpijn & darmklachten

Heb je vaak een opgezette buik, een harde buik of heb je een zwaar gevoel? Trekt dit je energie weg waardoor je vaak moe bent? Heb je rommelende darmen, obstipatie of diarree? Wil je buik je iets vertellen, maar ben je de taal niet machtig? Maak je je ongerust en lig je vaak te piekeren

Stel je eens voor dat je je weer ontspannen voelt, rust in je buik. Je krijgt je weer grip op je spijsvertering, je weet hoe je kunt bijsturen als je spijsvertering van slag is. Zie jezelf uitgerust wakker worden na een nacht goed te hebben geslapen. Ontdek hoe het voelt je angstige gedachten los te laten. 

Ik heb het absolute voorrecht om zelfbewuste professionals met een druk & onregelmatig leven te helpen om de spijsvertering te verbeteren en om te ontspannen. Niet langer dat zware en opgeblazen gevoel in je buik dat al je aandacht wegtrekt. Meer energie en focus, meer ontspannen slaap en uitgerust wakker worden.

Gratis consult bij prikkelbare darm syndroom & spijsverteringsklachten

Ontdek wat ik voor jou kan doen. Boek eenvoudig een gratis online consult met mij, van 20 minuten via WhatsApp video bellen. Je ontvangt waardevolle tips die je direct in de praktijk kunt brengen. 

Hoe fijn is dat, je situatie aan iemand voor leggen om samen te kijken naar de mogelijke oplossingen? Je bent het zelf uitzoeken meer dan zat. Voelt je vaak niet gehoord of onbegrepen. Het is echt niet nodig er langer mee rond te lopen, je staat er niet alleen voor.

Kom je er niet uit met de link? Stuur me een WhatsApp bericht op +316 27 190 117

“Do something today your future self will thank you for”
– Sean Patrick Flanery –