Rust in je buik

Onrust in je buik is frustrerend en kost veel energie. Het kan ook anders. Hoe zou het voor je zijn als je zonder gedoe in je buik, zonder je buik verbergen of telkens inhouden, zonder dat het je bakken energie kost en frustratie oplevert je dag doorkomt? Wat zou dat je opleveren?

 

Je buik kan aardig je dag bepalen, dat is duidelijk

 • Vaak is er gedoe in je buik. Buikpijn, opgezette buik, maagpijnopgeblazen gevoel, darmklachten, obstipatie, diarree.
 • Dat voeding een rol speelt, dat is je duidelijk. Toch kun je niet helemaal je vinger erop leggen. Want je hebt je voeding aangepast, maar je hebt toch nog klachten. Je hebt de code nog niet gekraakt. 
 • De kans is groot dat je verschillende onderzoeken & testen hebt laten doen. Bloedonderzoek, darmonderzoek of voedselintolerantie test.
 • Al die onrust heeft effect op je energieniveau. Je bent vaak moe, hebt problemen met concentratie & focus. Angst kan je zo maar overvallen, piekeren leidt geregeld tot slapeloosheid.
 • Wat niet helpt is dat je gevoelig bent voor sfeer & indrukken van anderen. Hierdoor kan je buik voelen als een bak borrelende emoties. Je weet je er geen raad mee.

Hoe je de rust terug brengt in je buik

Je problemen nog langer wegduwen, je buik intrekken, je in shapewear hijsen en je masker opzetten dat het ‘o zo goed gaat’, dat kan niet langer. Dat voel je aan alles.

 • Hoe zou het voor je zijn als je buik niet langer die drammende dreumes is, die alle aandacht opeist?
 • Denk je eens in hoe fijn het is als emoties vrij door je heen kunnen stromen, zonder als een steen op je maag te blijven liggen.
 • Stel je eens voor wat het met je doet als je buik meer ontspannen & lichter voelt, zonder dat neerdrukkende gevoel.
 • Hoe fijn is het als weet waarom je bepaalde voeding soms wel kunt eten en het een andere keer tot pijn & vermoeidheid leidt.
 • Wat zou het voor je betekenen als de mist in je hoofd optrekt en je je concentratie & focus kunt herpakken?

“Het heeft mij enorm geholpen om ‘mind & belly’ weer in balans te krijgen; professioneel, helder en zorgzaam!” Freerk – Amsterdam

Programma – Rust in je buik

Dat is mogelijk als je klaar bent voor de volgende stap om je buik- en darmklachten op holistische wijze te begrijpen & aan te pakken. Ontdek met een open & nieuwsgierige geest wat er in je lijf & hoofd gaande is.

 

 • In vijf behandelingen neem ik je mee op pad om de missende puzzelstukjes te vinden die de rust in je buik terug brengen. En het allerbelangrijkste, leren luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft. Samen kijken we wat er mis gaat in je lijf en leer je luisteren naar wat het wel nodig heeft. 
 • Voor de eerste behandeling trekken we 90 minuten uit, voor de vier opvolgende behandelingen heb je 60 minuten tot je beschikking. Zo is er voldoende tijd om de behandeling in alle rust uit te voeren en antwoorden te vinden op je vragen. 
 • De behandelingen zijn een combinatie van AcupunctuurChi Nei Tsang buikmassage therapie en voeding & leefstijl coaching. Zij vullen elkaar aan en deze geïntegreerde aanpak helpt je bij de aanpak van zowel je klachten als de onderliggende oorzaak ervan. 
 • Elk lichaam is anders. Jouw lijf reageert op bepaalde voeding en emotionele spanningen op jouw eigen manier. We kijken naar wat het effect is van voeding en spanningen op je lichaam, energie en stemming. Je leert te sturen met voeding, eetgewoonten en leefstijl keuzen waarmee je je buik tevreden houdt en je hoofd helder. 
 • Vanuit het gedachtengoed van Universal Healing Tao en Chinese Geneeskunde leer je hoe organen & emoties aan elkaar verbonden zijn en ervaar je hoe je op constructieve manier met emoties kunt omgaan. Recente emotionele spanningen en stress, maar ook oude emoties & trauma die diep van binnen zijn opgeslagen. 

 

“Heel bijzonder, de behandelingen hebben bij mij heel veel in gang gezet. Ik heb veel meer energie, sta meer in contact met mijn lichaam en voel alles veel beter stromen!”           Inge – Amsterdam 

Rust in je buik – bij buikpijn en darmklachten door stress & spanning

 

Ontdek wat dit programma je brengt:

 • het lukt je steeds beter om uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam. Je ervaart hoe je de geleerde massage technieken gericht op elk moment kunt inzetten. Door zelfregulatie van het autonome zenuwstelsel komt er steeds meer rust.
 • je ziet het verband tussen je lichamelijk klachten, ook al leken die ogenschijnlijk los van elkaar te staan. Een belangrijke reden waarom de klachten onbegrepen bleven. De invloed hiervan op je emotionele, mentale & psychische welzijn is je duidelijk geworden.
 • door middel van eenvoudige Taoïstische principes kun je met emoties omgaan, zodat je deze niet meer hoeft te negeren, weg te drukken of te verdoven.
 • het is je duidelijk waar stress zich nestelt in je lichaam & je hebt de technieken in handen de spanning los te laten.
 • je snapt de invloed van voeding op je buikklachtenenergieniveaustemmingswisselingen.

Een mooie investering in jezelf. Ontvang het programma Rust in je buik nu voor 597,- (of in termijnen 2 x 314,-).

Gratis tijdelijke bonus voor snelle beslisser: analyse en persoonlijk advies op basis van jouw eetgewoonten & voedingspatroon ter waarde van 117,- bij aanschaf van het programma Rust in je buik. 

” Het gaat je echt helpen alles weer beter te laten stromen in het buikgebied. Aanrader! ”           Rob – Amsterdam

Wat een groot verschil, en dat in nog geen twee maanden. Ik snap nu niet waarom ik er zo lang mee gewacht heb ?. Echt een life changer. En het mooie is dat ik technieken heb geleerd waarmee ik mezelf weer op de rails kan brengen mocht ik wat afdwalen. Heel fijn om met Willie te werken. Ze is open minded en met haar aanpak weet ze me steeds weer te motiveren nog een stapje verder te gaan of nog wat dieper te graven. Dank!

Jeroen - Boskoop

Vaak gestelde vragen

Mogelijk heb je nog vragen, hieronder vind je alvast antwoord op vragen die mij vaak gesteld worden.

Hoeveel tijd kost dit programma me? Ik ben nogal druk & heb niet zoveel tijd.

Het programma Rust in je buik bestaat uit vijf sessies die doorgaans binnen acht weken ingepland worden. De eerste sessie duurt circa 90 minuten en is inclusief uitgebreide intake, anamnese, pols-, tongdiagnostiek & behandeling. Elke volgende sessie is circa 60 minuten.

Daarnaast ontvang je wekelijks advies, inzichten en/of oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Gemiddeld zal je hier niet meer dan 5 – 10 minuten per dag mee bezig zijn. Gedurende één week houd je een voedingsdagboek bij, om in kaart te brengen hoe food & mood bij jou aan elkaar gerelateerd zijn. Je ontvangt een overzichtelijk template zodat dit in een paar minuten per dag bij te houden is.

Laat ik vooropstellen dat Ik begrijp dat tijd kostbaar is en het een hele stap is om je aan dit programma te committeren. De problematiek die je ervaart zal echter niet vanzelf over gaan. Dat weet je zelf inmiddels ook.

De investering in tijd is te overzien, zeker als je kijkt naar hoe lang je al met deze klachten rondloopt en de gevolgen ervan op je humeur, je werk, je sociale leven, je financiën. Je kunt de omslag bereiken waar je zo naar op zoek bent & doet direct waardevolle inzichten op hoe je dingen vanaf nu anders kunt aanpakken.

Graag zou ik een losse sessie boeken, om te ervaren hoe het is. Is dat ook mogelijk?

Als het mogelijk zou zijn om effectieve, blijvende verandering te bewerkstelligen in één of een aantal losse sessie dan had ik dat zeker in mijn aanbod opgenomen. De ervaring leert echter dat de praktijk complex en weerbarstig is. Er is sprake van een bepaalde gelaagdheid in problematiek. Iets wat een deel van de oorzaak lijkt, blijkt een symptoom van een onderliggend probleem. Daar werken we stapsgewijs in de behandelingen aan, vanuit verschillende invalshoeken. Steeds een stapje verder & dieper. 

Daarnaast vraagt het integreren van de inzichten en perspectieven die je opdoet tijd. Dit is onderdeel van het programma en zou door middel van losse sessies niet geborgd kunnen worden.

Klachten die al een aantal maanden of zelfs langer spelen zijn jammer genoeg niet in één sessie op te lossen. Daarbij gaat het niet om symptoombestrijding maar speuren we naar de mogelijke oorzaak. 

Ik wil het liefst zo snel mogelijk beginnen maar ga binnenkort op vakantie, is dat een probleem?

Heerlijk vooruitzicht! Natuurlijk kunnen we met de planning van de afspraken rekening houden met vakantieplannen en andere afspraken die je al hebt staan. Daar komen we altijd wel uit.

Wanneer je instapt maken we samen een planning die ons beide past. Dit levert eigenlijk nooit problemen op.

Voor mij waren de behandelingen zoveel meer dan een buikmassage alleen. Vooropgesteld: de massages zijn ontzettend fijn en ontspannen, en hebben voor mij ook voor duidelijk merkbare verbeteringen gezorgd.

Naast de massages is Willie ook nog eens een hele fijne gesprekspartner die mij veel bruikbare tips heeft gegeven.

Twijfel je nog? Laat mij je over de streep helpen: maak een afspraak, je gaat er geen spijt van krijgen, integendeel.!

Sander

Persoonlijk contact

Spreekt het aanbod je aan & zou je het fijn vinden om eerst persoonlijk contact te hebben? Omdat je nog wat vragen hebt, graag wilt zien met wie je in zee gaat of om andere redenen. Via onderstaande button boek je eenvoudig een online consult in mijn agenda. Een mooie gelegenheid om met elkaar in contact te komen.