Vergoeding

Vergoeding Acupunctuur is (deels) mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering van bepaalde zorgverzekeraars. Welk deel van de behandeling in dat geval vergoed wordt en tot welk maximale bedrag hangt af van je zorgverzekeraar, het aanvullende pakket dat je hebt afgesloten en de polisvoorwaarden van je verzekering. Of jouw verzekering acupunctuur vergoed check je eenvoudig via deze link.

Vergoeding Acupunctuur – NVA

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. De informatie op de website van de NVA is doorgaans actueel. Uiteraard kan je zorgverzekeraar je precies vertellen waar je recht op hebt. Laat je hier vooraf goed over informeren door je ziektekostenverzekeraar.

Omdat acupunctuur valt onder de aanvullende zorgverzekering, komt een acupunctuur behandeling niet ten laste van je eigen risico.

 

Als praktiserend NVA Acupuncturist in Amsterdam ben ik eveneens aangesloten bij KAB – de koepel complementaire behandelwijzen. De koepel KAB vertegenwoordigt de bij haar aangesloten beroepsverenigingen bij de overheid, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Eveneens waarborgt de koepel KAB de kwaliteit van de leden, waardoor je verzekerd bent van een goed gekwalificeerde therapeut wanneer je voor een behandeling naar één van de bij de koepel KAB aangesloten therapeuten gaat.

Vektis draagt bij aan goede zorg in Nederland. Als zorgaanbieder beschik ik over een AGB-registratie die nodig is om geleverde zorg te kunnen declareren voor de vergoeding Acupunctuur. Bij Vektis zijn mijn praktijk en ik als zorgverlener als volgt geregistreerd:

  • AGB code onderneming: 90091853
  • AGB code zorgverlener:  90115167

Tarieven acupunctuur Amsterdam

Health Oasis Amsterdam hanteert de volgende tarieven:

  • Uitgebreide intake, anamnese & eerste behandeling: 110,-
  • Vervolgbehandeling: 80,-
  • Acupunctuurbehandeling: 80,-
  • Acupunctuur gecombineerd: 80,-
  • Chi Nei Tsang buikmassage therapie: 80,-

Ik kan me goed voorstellen dat je liever eerst persoonlijk contact wilt om te kijken of Chinese Geneeskunde, acupunctuur of Chi Nei Tsang buikmassage iets voor jou is en of het bij je klachten past.

Eenvoudig boek je hiervoor een online consult in mijn online agenda. Gratis, het kost je slechts 20 minuten van je tijd. Ontdek wat acupunctuur en/of Chi Nei Tsang buikmassage voor jou kan betekenen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Ben je op zoek naar een diepgaande, integrale aanpak van je klachten? In mijn programma Rust in je buik zoomen we in op jouw specifieke situatie, waarop een passend behandelplan wordt gemaakt. In dit traject worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met de eeuwenoude tradities van de Chinese Geneeskunde & Ayurveda. Al naar gelang wat nodig is, wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van Acupunctuur, Chi Nei Tsang buikmassage therapie, Cupping, Gua Sha therapie, Acupressuur, detox strategieën, voeding- & leefstijlcoaching

Kwaliteit acupunctuur Amsterdam – NVA

De beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor AcupunctuurNVA – biedt optimale kwaliteitsgarantie. Dit gebeurt onder andere door het beroepsprofiel en het huishoudelijk reglement. Eveneens zijn een klachtencommissie en klachtenprocedure van toepassing.

Als lid van de NVA ontvang ik periodieke visitaties van de beroepsvereniging aan mijn praktijk.

Naast een Bachelor in Hospitality Management en Human Resources Management ben ik wetenschappelijk opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam, Deze studie heb ik met de titel Master of Science afgerond. Als NVA acupuncturist ben ik HBO-opgeleid. waarbij ik over gedegen kennis van zowel Chinese als Westerse geneeskunde beschik. Dit maakt de vergoeding acupunctuur mogelijk.

 

Deze kennis houd ik op peil met nascholingsactiviteiten op zowel medisch als vakinhoudelijk gebied. Zowel op het vlak van de Chinese als Westerse geneeskunde. Deze nascholing is vereist om de status van praktiserend lid van de beroepsvereniging NVA te behouden. Daarmee de vergoeding Acupunctuur vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Er is zoveel interessants te leren op dit vlak, waardoor ik ruimschoots aan deze nascholingsverplichtingen voldoe.

Nieuwsgierig wat Chinese Geneeskunde, Acupunctuur en/of Chi Nei Tsang buikmassage in Amsterdam voor jou kunnen betekenen? Wanneer je je gegevens achterlaat via dit contact formulier dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. Ik vertel je er graag alles over. Dankjewel!

 

Contactformulier