De Access Bars behandeling van Access Consciousness werkt diep in op het loslaten van identificatie met gedachten, gevoelens en emoties  door middel van het zachtjes aanraken van 32 verschillende punten die zich allemaal op het hoofd bevinden.

Je zult gaan beseffen hoeveel moeite & energie het kost om te functioneren vanuit deze identificatie en je bewust worden van de mogelijkheid te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn & ontvangen.

Door zachte aanraking van 32 punten op je hoofd, is het mogelijk om de polaire energetische lading, verbonden met gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen & overtuigingen die niet je hoogste goed dienen, op te heffen.

Gedurende de Access Bars behandeling vertragen de hersengolven, kom je in een diep ontspannen toestand en worden ‘oude bestanden’ zoals gedragspatronen, overtuigingen & standpunten toegankelijk gemaakt en verwijderd of overschreven. Dit schept de mogelijkheid om veel meer in het huidige moment, in het nu, aanwezig te zijn.

Access Bars biedt je de mogelijkheid om los te laten wat niet langer bij je hoort: zorgen, wantrouwen, stress, angsten & verlangens die je in hun greep kunnen houden. Ideeën die niet meer bij je passen over bijvoorbeeld relaties, gezondheid of geld kun je via Access Bars op evenwichtige wijze loslaten. Stagnatie en disharmonie worden opgeheven, de energie gaat weer stromen & komt in balans. Er is ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Veel mensen ervaren een diepe ontspanning, meer rust & ruimte in hun hoofd en slapen beter na een Access Bars behandeling. Door het opheffen van polariteit kom je meer tot jezelf, tot wie jij in essentie bent.

Access Bars behandeling

Bij deze holistische behandeling lig je comfortabel en geheel gekleed op de behandeltafel, alleen je schoenen, sieraden, horloge, bril, riem en dergelijke wordt gevraagd af te doen.