Er wordt veel gezocht naar een effectieve integrale cellulite behandeling. Een sinaasappelhuid, veel vrouwen hebben er last van en ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die er blij mee was. Een goede cellulite behandeling is dus enorm waardevol.

Niet alleen ontsieren de putjes in de benen, het is een uiting van een onderliggende disbalans. Er ligt veelal een circulatieprobleem aan ten grondslag. Misschien heb je het ook wel eens gemerkt wanneer

 • Je benen zwaar voelen
 • De delen met cellulite pijnlijk zijn
 • De huid van het been koud aanvoelt

Vanuit esthetisch oogpunt is het fijn dat er iets aan gedaan kan worden, ook je algehele gezondheid en energie kikkeren er van op. Want onvoldoende doorstroming zorgt voor stagnatie en dat is van invloed op je hele systeem. Het maakt je moe en geeft een zwaar gevoel. De pijn wijst op onderhuidse ontstekingsreacties, die voor allerlei problemen en onrust in het lichaam zorgen.

Cellulite behandeling – cupping

Cuppen als behandeling bij cellulite zorgt voor beweging in het weefsel, waardoor de doorstroming op gang wordt geholpen en je lichaam aan de slag gaat om afvalstoffen, vet- en vochtophopingen op te ruimen. Je lymfatisch systeem wordt gestimuleerd, de doorbloeding geactiveerd en blokkades in meridianen kunnen worden opgeheven waardoor alles weer gaat stromen en de nodige energie en voedingstoffen beter de cellen kunnen bereiken.

Maar cellulite is niet alleen een vet- en vocht probleem. Ook is er vaak sprake van atrofie van de spieren, de spieren worden slapper en dunner. Vaak door een tekort aan voedingstoffen, waar de verminderde circulatie zoals zo juist beschreven aan ten grondslag ligt.

 

Sinds eind augustus pas ik Transformational Cupping toe en om nog meer mensen met deze fijne techniek te kunnen helpen heb ik een speciale actie:

 • vier behandelingen van [deze actie is helaas afgelopen]

 

Integrale cellulite behandeling

Elke behandeling duurt circa 50 minuten en per behandeling is er telkens één been die de volledig aandacht krijgt. Elk been wordt dus tweemaal behandeld. Of dit voldoende is om disbalans te verminderen hangt van een aantal factoren af:

 • Mate van cellulitis
 • Ernst van de onderliggende disbalans
 • Eetgewoonten en leefstijl

Het is goed om je te realiseren dat de cellulite niet in een paar weken ontstaan is en voor de structurele en duurzame aanpak ervan is het belangrijk de lange termijn voor ogen te houden.

Spreekt dit introductie aanbod je aan?

 • Niet alleen kun je nu gebruik maken van korting op de behandelingen zelf. In totaal ontvang je 80 euro korting, wat neer komt op 20 euro korting per behandeling, oftewel de 4e behandeling is helemaal gratis.
 • Je ontvangt ook de online intake ter waarde van 40 euro gratis
 • En ten slotte, alleen tijdens deze actie periode, ontvang je als bonus
  • het behandelpakket met de voorzorg- en nazorgadviezen cellulite behandeling ook nog helemaal gratis. Dit pakket helpt bij het vergroten van de resultaten van de behandelingen zelf en zorgt er voor dat je weet hoe je de resultaten kunt vasthouden.

Voorwaarden van deze tijdelijke actie cellulite behandeling met cuppen:

 • De behandelingen worden gegeven op een woensdagochtend, het is dus belangrijk dat je dan beschikbaar bent. De behandelingen worden gepland in de actiemaanden november, december 2023 en januari 2024.
 • Er zijn vier plekken beschikbaar voor deze tijdelijke kortingsactie. Meld je aan uiterlijk 10 november 2023. Zodra we alle vier je behandelingen hebben ingepland op een woensdagochtend en de betalling van het pakket is voldaan, dan is je deelname rond en definitief.
 • Je verleent medewerking aan en geeft toestemming om voor- en na foto’s te laten maken van de behandelde gebieden en geeft mij toestemming om deze te gebruiken voor promotiemateriaal, mijn website, social media uitingen en dergelijke. Uiteraard kan dit anoniem en blijft je gezicht buiten beeld.

Spreekt dit aanbod je aan, wees er dan snel bij vanwege het beperkte aanbod. Stuur mij een bericht via deze link, maak je interesse kenbaar en dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op om de vervolgstappen te zetten. Dan zie ik je snel in mijn praktijk! Ik kijk er naar uit.