Bergkristallen hebben een enorme geneeskracht en zijn bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is en de werking van andere kristallen versterkt, is het één van de veelzijdigste kristallen. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert Bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. In het algemeen gezegd versterkt Bergkristal het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Bergkristal is niet alleen een versterker van het fysieke lichaam. Ook reinigt en versterkt het alle fijnstoffelijke lichamen. Bergkristal lost energetische blokkades in de chakra’s. Als de energetische blokkades vrijkomen, circuleren ze in het fysieke lichaam en moeten ze op natuurlijke wijze afgevoerd worden. Veel water drinken is van belang na een behandeling. Zo wordt het zelfhelend vermogen van ons lichaam optimaal ondersteund.

Aventurijn werkt door de groene kleur met name in op hartchakra. Ze heeft een kalmerende, beschermde werking en bevordert een gevoel van welzijn. Aventurijn brengt de emoties in balans en heeft op fysiek vlak een positieve invloed op hart, bloedvaten, botten, pezen, spieren en bindweefsel

Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming, inspiratie, creativiteit en orginaliteit. Bovendien absorbeert Aventurijn de kwalijke effecten van elektromagnetische straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons, tablets, computers en wifi signalen en werkt beschermend tegen de invloeden van milieuvervuiling.

Moldaviet is een bijzonder inzichtgevende steen. Het stimuleert spirituele groei, werkt bevrijdend en inzichtgevend. Moldaviet helpt om onbegrensd te denken en stimuleert hiermee creatieve ideeën en oplossingen. De fijne energie van Moldaviet bevordert empathie, inlevingsvermogen, geluk en vermindert zorgen.

Moldaviet reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Het versterkt de werking van andere kristallen. Fysiek bevordert Moldaviet herstel en geeft inzicht in ziekte en klachten.

Jade is beschermend en zorgt voor harmonie, balans, evenwicht, zuiverheid, sereniteit en maakt rustig & kalm. Ze trekt voorspoed, geluk & welvaart aan en heeft een sterke connectie het hartchakra. Hierdoor bevordert Jade liefde, tolerantie en helpt bij het loslaten van ongewenste emoties. Jade is een sterk reinigend kristal, ondersteunt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam en heeft een gunstige invloed op de werking van nieren, bijnieren en het zenuwstelsel.

Jade is een aardend kristal, ze geeft je stevigheid, openheid en vriendelijkheid zonder dat je jezelf uit het oog verliest. Jade helpt bij het uitlijnen van de chakra’s en zorgt voor een harmonieuze onderlinge verbinding.

Lemurische laser kristallen werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs.

Door de vorm van deze kristallen kan energie met grote snelheid door het lichaam van het Lemurische Laser kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Lemurische lasers zijn zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten.

Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus.

De energie van Lemurische laser kristallen is bijzonder liefdevol. De kristallen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra en aura.