Thaise Kruidenstempel

Wellicht voel je het af en toe al de steken die Koning Winter steeds frequenter uitdeelt. Een perfecte manier om de overgang naar de winter aangenaam te laten verlopen is om Chi Nei Tsang Therapie aan te vullen met de verwarmende & verzorgende effecten van de Thaise kruidenstempel.

Thaise kruidenstempel: diepe ontspanning & stress vermindering

Een Thais kruiden kompres bevat een mooie mix van Thaise kruiden zoals citroengras, plai (een familielid van gember), kurkuma, kafferlimoen, kamfer & tamarinde.

Het kruiden kompres wordt langzaam verwarmd in een stoompan, waardoor het aroma & de medicinale eigenschappen van de kruiden in de kruidenstempel vrijkomen. Het warme kompres met therapeutische kruiden zorgt voor diepe ontspanning, verzachting van pijn, vermindering van stress, verbetering van bloed & lymfe circulatie, stimulering & ontgifting van de interne organen en verzorging & voeding van de huid.

De mix van traditionele Thaise kruiden heeft een ontspannen en verkwikkend effect op lichaam & geest, verzacht de weefsels en spieren terwijl het immuunsysteem een boost krijgt.

Thaise kruiden kompres stimuleert & harmoniseert

In het begin van de Chi Nei Tsang sessie, werkt het gebruik van de Thaise kruidenstempel stimulerend op de energiebanen van ons systeem, Sen Sib in het Thais & meridianen in Chinese Geneeskunde. Dit bevordert de circulatie en bereidt de huid, spieren, gewrichten en interne organen voor op de therapeutische massage sessie. Aan het einde van de Chi Nei Tsang therapie werkt het gebruik van de Thaise kruidenstempel weldadig, kalmerend, verzachtend & harmoniserend.

Seizoen special – Chi Nei Tsang inclusief Thaise Kruidenstempel Therapie

Om de overgang naar het winterseizoen soepel te laten verlopen, wordt Chi Nei Tsang Massage therapie verweven met de verzachtende & helende werking van de Thaise kruidenstempel, voor elke boeking die plaats vindt in november & december 2018 @ Wellness Center You Can Yoga. Nieuwsgierig? Contact