Cosmic Chi biedt een divers aanbod aan holistische therapieën, consulten, workshops en retreats met verschil in invalshoek & aanpak, afhankelijk van je specifieke vraag of behoefte. Bij elke holistische therapie & elk holistisch consult vindt een uitgebreide intake plaats. Dit geeft mij een beeld van je voorgeschiedenis, achtergrond, huidige situatie, wensen & behoeften. Na analyse van de gegevens stippel ik een behandeltraject voor je uit en leg deze aan je voor.

Tijdens elk consult en bij elke behandeling wordt er ruimte gecreëerd, om inzicht & transformatie te faciliteren. Je krijgt als het ware een duwtje in de goede richting waardoor jouw zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd.

Je ontvangt feedback, inzichten, praktische tips & aanbevelingen, waar jij vervolgens betekenis en invulling aan kunt geven. Je zet ze voor jezelf in perspectief  en gaat ermee aan de slag op een manier die jou past. Zo brengt elke vorm van transformatie dat plaats vindt, je uiteindelijk een stapje dichter bij jezelf.

Bij de holistische therapieën waar gebruikt wordt gemaakt van olie, wordt altijd biologische olie. Afhankelijk van de reden van behandelen en het doel voor ogen kan gebruik gemaakt worden van kokosolie, amandelolie of sesamolie als basisolie, eventueel gemengd met goede kwaliteit etherische oliën ter versterking van de effectiviteit. Vanwege het klimaat waar we in Nederland mee te maken hebben, wordt de olie doorgaans lichtjes verwarmd voor een gevoel van weldaad en comfort.

Aan het einde van elke sessie wordt de holistische behandeling met je doorgesproken. Je ontvangt handige tips en aanbevelingen gebaseerd op wat in de sessie naar voren is gekomen. Dit kan het aanleren van een techniek zijn die je zelf kunt toepassen, maar kan ook een advies zijn met betrekking tot voeding, eetgewoonten, leefstijl en supplementen.